joi, 20 aprilie 2017

VOTATI! Valentin Lungu - DIRECTORUL GENERAL AL ANULUI 2017 in Industria Hoteliera


Azi vin in fata dumneavoastra cu rugamintea de a ma onora cu un vot la evenimentul anului din industria de turism: 
Decernare premiu la sectiunea antreprenoriat pentru activitatea profesionala si
implicarea civica in cadrul galei "Oamenii Timpului 2016"


TopHotel Tourism&Leisure Investment Conference, cel mai important eveniment dedicat industriei hoteliere, turismului si ospitalitatii din Romania ce va avea loc pe 25-26 mai 2017 la Hotel JW Marriott, Bucuresti. Evenimentul reuneste specialisti din domeniu, reprezentanti ai autoritatilor locale si manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internationale prezente pe piata romaneasca. Specialisti din industrie vor identifica provocarile si oportunitatile de business si vor analiza cele mai importante schimbari din domeniu.

Am avut onoarea sa fiu nominalizat in cadrul sectiunii "Cea mai buna realizare personala", impreuna cu alte 17 persoane, pentru "Directorul General al Anului in industria hoteliera". Votul este relativ simplu, va rog sa accesati acest link:  http://www.expremio.com/excellenceawards/publicVote/

Dupa introducerea numelui si a adresei de e-mail, veti primi un e-mail de confirmare si un link care va va trimite spre votul efectiv. Pentru a va usura munca am postat mai joi imagini cu detaliile despre vot:

Si cum realizarile personale  vin, in acest caz, in urma muncii in echipa as dori sa votati HOTEL UNIVERS T, CLUJ NAPOCA la sectiunile: "Cel mai bun hotel de 3 stele" si "Cea mai buna echipa hoteliera".

Ecran vot "Cel mai bun hotel de 3 stele" - Hotel Univers T, Cluj Napoca:

 Ecran vot "Cel mai bun manager al anului in industria hoteliera" - Valentin Lungu si "Cea mai buna echipa hoteliera"- Hotel Univers T, Cluj-Napoca:

Daca votul a fost corect si daca nu ati votat si la alte sectiuni ar trebui sa aveti ecranul urmator:


Asadar va multumesc pentru cele 3 voturi la nominalizarile primite de mine si de echipa mea!

Detalii privind nominalizarile si juriul: http://www.2017.hotelconference.ro/awards.php
Site oficial: http://www.2017.hotelconference.ro/

Detalii privind activitatea personala (articol Romania Libera):






Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.