marți, 29 noiembrie 2016

Căsătoria este o taina sfânta si nu o problema minoritar sexuala! De ce sa dărâmam biserica?

Azi La CCR, in Romania, ne punem întrebarea dacă un cuplu gay va primi sau nu dreptul de căsătorie in Romania. Vom vedea dacă statul nu va tine cont de religia crestina a acestui popor care nu accepta aceste fapte, mergând peste dorința noastră, a celor 3 milioane de semnatari ai petiției pentru familia tradiționala, dintre un bărbat si o femeie. Căsătoria e o taina prin care se primește spiritul(duhul) sfant la fel ca botezul, preoția, maslul etc. Căsătoria la biserica si jurămintele spuse atunci ar trebui sa fie mai importante decât acel act de la primarie.
Desi de multe ori am condamnat abuzurile unor clerici ai bisericii m-a deranjat tot timpul când biserica crestina a fost pusa la zid si acuzata la modul general. De bine de rău in biserica nu am auzit decât învățătura iubirii fata de aproape si nicidecum ura fata de cei diferiți. Încerc sa fiu tolerant si sa cred ca unele persoane, diferite noua, suferă de un fel de boala, o boala emoționala, si trebuie ajutați. Unii spun ca noi nu suntem normali si ca a fi gay e foarte normal si natural, inclusiv in regnul animal.
Antonio Gramsci, ideologul comunist italian a zis: „nu veți băga comunismul în Occident atâta timp cât muncitorul occidental are suflet creștin.” In ultima vreme atacurile asupra bisericii au venit fluviu iar toleranta fata de 'minorități sexuale' e in floare si creste in general in sufletul unor rebeli sentimentali. Din fericire iubirea nu ti-o poate lua nimeni, din fericire iubirea nu înseamna sex. Daca creștinismul e religia iubirii iar Isus ne-a învățat sa ne iubim aproapele ca pe noi înșine astăzi atacurile împotriva ei sunt mai diverse ca niciodata.
'Banul' stie ca nu va subjuga o populație atata timp cat are valori deasupra lui, cum ar fi credințele religioase, dușmanii militari încearcă dezbinarea unui neam prin amplificarea diferențelor dintre noi, iar teroriștii încearcă înfricoșarea celor fără credința in bine. Din pacate cred ca marile puteri nu au cu adevarat nici un Dumnezeu in raportul cu Romania. Cred ca astăzi 'banul' e cel care dictează si care va încerca prin orice mijloace sa atace biserica, iar terorismul e o problema minora (statistic vorbind) si e folosit pentru a renunța de buna voie la drepturile cetățenești, sau pentru a justifica rănirea altora.
Știu ca sunt conservator, știu ca nu sunt 'cool', știu ca sunt un visător, dar cel putin cred ca am dreptul sa spun ce gândesc fără a fi 'politically correct'. Este extraordinar de trist cum in numele tolerantei s-au făcut atâtea abuzuri fata de majorități.
Traiască Regele! Nihil Sine Deo! Noi, monarhiștii din Romania, respectam si credem in deviza Casei Regale Romane: Nimic Fara Dumnezeu! Noi, monarhiștii din Romania, susținem familia tradiționala si credinta crestina ca leagăn al civilizației trecute,actuale si viitoare din Romania.

Sa fiți iubiți!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.