luni, 31 octombrie 2016

25.11.2016 - "Astăzi despre Monarhie" la gala TOP 2015 CNIPMMR



Este important ca și atunci când poate avem parte de mici momente de mândrie, fiind răsplătiți profesional pentru ceea ce facem e bine sa nu uitam în ce credem.

Deoarece gala de premiere a avut loc în 25.11.2016 chiar de ziua Majestății Regelui Mihai I al României, trist ca nu pot participa la evenimentele aniversare din Cluj sau București am hotărât ca e bine ca cei din sala, oameni importanți, sa știe ca azi e ziua Majestății si de ce e tot azi și ziua Armatei. Nu am încercat sa par un erou dar pur și simplu asa am simțit ca e bine sa fac acest gest. Am fost bucuros ca deși unii în fundal se scărpinau la fata lumea în sala a aplaudat galant. Poate dacă toți cei care credem în revenirea la monarhie, ca o soluție pentru Romania de azi, am crea astfel de momente poate am reuși mai multe împreuna pentru împlinirea acestui scop.


În data de 25 octombrie 2016, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în parteneriat cu Ministerul Economiei, Comerțului și Relației cu mediul de afaceri, a organizat cea  de-a XXIV-a ediție a „Topului Național al Firmelor Private din România„, cel mai amplu eveniment anual dedicat mediului de afaceri din România ce asigură recunoașterea meritelor întreprinzătorilor şi promovarea celor mai performante întreprinderi.

În cadrul acestei gale, la care au participat personalități publice românești și străine de prim rang, printre care premierul Dacian Cioloș, vicepremierul Costin Borc, ministrul Muncii, Dragoș Pâslaru, ministrul Finanțelor Publice, Ana Dragu, ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Florin Jianu,  Univers T S.A , prin directorul general, Valentin Lungu i-a fost înmânată diploma și trofeul aferente premiului I.




http://cnipmmr.ro/2016/10/26/topul-national-al-firmelor-private-din-romania-xxiv/
 Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.