joi, 3 martie 2016

Traiască Regele nostru demn și drag! Doamne luminează poporul nostru roman.

Deși poate nu este momentul, poate ar fi bine sa nu uitam de anumite aspecte. Aceste 'vulpi' ale politicii romanești, care azi se întrec în aprecieri la adresa Majestății Sale Regele Mihai I al României, sunt sigur ca vor încerca sa profite mediatic și nu sunt sinceri. Aceasta atitudine am mai întâlnit-o și fata de Seniorul Corneliu Coposu. Aceste vulpi care au lăsat acvila romana fără coroana suverana, lăsându-ne suzerani mai știu eu cui, în funcție de interese.


Practic demnitatea, decenta, măsura și trăinicia sunt calități care îl reprezinta pe Majestatea Sa și Casa Regala a României și care din păcate ne lipsesc noua. poporului roman, în multe situații.
Ca monarhiști nu ne vom abate nici pe viitor la drumul direct al schimbării formei de guvernământ din republica în monarhie. Acesta este un drum pe care istoria, din voia forțelor externe, ne-a făcut sa ne abatem. Revenirea la monarhie este mai mult decât o reparație istorica sau juridica, este însăși revenirea la normalitate. Monarhia este o forma de guvernământ care a dovedit ca este mai performanta decât republica pentru poporul roman.
Sunt sigur ca monarhia nu se potrivește tuturor popoarelor sau mai nou națiunilor, dar sunt la fel de sigur ca monarhia face parte din ADN-ul nostru istoric, din ADN-ul nostru creștin,din ADN-ul nostru european, din ADN-ul nostru tolerant și național roman.

Regele ne-a învățat anumite lucruri pe care e bine sa ne aplecam și sa le judecam:*Sa iertam, dar sa nu uitam, pentru ca astfel nu vom repeta greșelile trecutului și vom reuși sa mergem mai departe pe principii sănătoase.*Niciodată nu e moment nepotrivit de a alege adevarul și calea dreapta*Romania, noastră draga,nu e a nostra ci e luata cu împrumut de la copii noștri!


DEMNITATE. Imagini, momentul în care Regele Mihai a REFUZAT sa dea mana cu Iliescu – VIDEO


Acum 69 de ani:
Regele Mihai I Palatul Elisabeta 1947 ©Agerpres






Sa fiti iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ATENTIE:
Mesajul tău va fi publicat după moderare.
Autorii articolelor de pe acest blog isi rezerva dreptul de a nu publica acele comentarii care contin atacuri la persoane, cuvinte indecente sau injurioase.